lunes, 2 de julio de 2012

Carrer dels Enamorats

El 16 de juny he estrenat a Barcelona la meva primera obra en català : Carrer dels Enamorats. Escrita per Fernando Blasco i dirigida per Jorge Salinas, és una història de desamor en una parella contemporània, consumida per la rutina i el costum d'estar, sense estar. El seu autor la descriu com:

"Carrer dels Enamorats és una pincellada de les relacions de parella que trontollen en un mar de rutina, deures  no triats i temps buit. Inés i Pol es troben en un punt en el qual ja no saben què fer, ni tan sols si volen fer alguna cosa per continuar.  Junts ja no estàn, encara que conviuen, però tampoc troben massa motius per fer l’esforç de separar-se... "

Foto: Ana Méndez
La curiositat d'aquest muntatge és que tots els involucrats som estrangers de naixement, alguns amb ascendència catalana com l'autor Fernando Blasco i el compositor Sergio Dantí, nascuts a l'Argentina, igual que Jorge Salinas, el director y el meu company Christian.  I jo, doncs que sóc veneçolana.

Per a mi ha estat un gran repte participar en aquest projecte, encara que ho entenc molt bé, no sóc catalano parlant i el interpretar en un idioma que no és el meu m'ha portat molt aprenentatge, superar una nova barrera i les ganes de seguir treballant en aquesta direcció.

Estic molt contenta d'haver-me atrevit, agraeixo el suport de la gent que m'ha ajudat i especialment la confiança de Jorge, en proposar interpretar a Inés, així com la generocidad de Fernando que ens ha confiat el seu text amb els ulls tancats.

Carrers del Enamorats és una bella obra en què d'una o altra manera podem trobar traces de la nostra vida, tot hem estat Inés i Pol, tots hem viscut les dues cares de la moneda, i si no, la viurem.Carrers dels Enamorats es presenta els dissabtes a les 21 hrs en Cincómonos Espai D' Art pot reservar per Atrápalo i per la web del teatre: www.cincomonos.org

No hay comentarios:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...