miércoles, 31 de octubre de 2012

Calendario Novembre Vaca '12


¡Lo prometido! aquí está la programación del Noviembre Vaca, con las obras, eventos y el calendario con las fechas, hora y lugares de exhibición.

El Novembre Vaca involucra una serie de actividades que incluyen, teatro, performances, cuenta cuentos, talleres y encuentros, aquí les dejo una breve presentación de algunas de ellas: 

Necro- Lógica: Una dona arriba a la morgue per informar de la seva pròpia mort i tramitar la seva cremació. Sembla un pla desgavellat: morir sense sotmetre’s o sotmetre’s a altres als inconvenients d’un suïcidi. Ella només vol deixar de viure, ho aconseguirà? Autora i directora: Nathalia Paolini.

La Sal: A causa de la guerra, una dona, un home i un jove formen una família fantasma. No es coneixen entre sí i, malgrat això, no poden deixar de recordar-se, pensar-se i imaginar-se els uns als altres. L’absència envaeix i es fa presència. Autora: Eva Hibernia Directora: Cristina Lügstenmann.

Mara Truth: és la memòria d'un món passat, l'esperança d'un món present. Mara és una dona de fe, ha parit molts fills, però no ho recorda. Sap que no en sap. Autor: Creació col·lectiva Direcció: Consuelo Trujillo Dramatúrgia: Laura Freijo, KarelMena, Nathalia Paolini, Teresa Urroz, Coordinació coral i musical: Mónica Dorta.

Un Hangar al cor de L' Estranyesa : Creació escènica a partir de Moll Oest de Bernard Marie Koltès, es la història d'uns personatges atrapats en un espai estranger per a tothom. És un hangar travessat per corrents portuàries com la foscor d'una nit que no acaba, les ombres dels somnis perduts, l'amenaça amagada en els desitjos mai complerts o l'insomni
perpetu d'una societat a la deriva. Dramatúrgia a partir de 'Moll Oest' de Bernard Marie Koltès: Laura Freijo Directora: Ariadna Martí

Dona Conte:  es un punto de trobada entre noves creadores del món de la narració oral, en el qual entre tres i cinc narradores comparteixen el seu treball personal de la mà de una música /intèrpret com a fil conductor. Aquesta proposta neix encoratjada per Dona Cançó, un projecte multidisciplinar impulsat por Alicia Martel.

Venezuela canta y cuenta: ¿Què és això que anomenen "arepa"? ¿Com són els vestits típics veneçolans? ¿Com els agrada dormir? Cecília i el seu amic, el gripau "Cururú", compartiran aquestes i altres curiositats a través de cançons contes llatinoamericans, per saber més coses dels costums, les tradicions i la música de les persones de l “altra banda
de l’atlàntic”. Narradora: Cecilia Bellorín.

Cuentos Cartomantes: Al principi dels temps el coneixement va ser tancat en 53 signes.
Des d’aleshores Cors, Trèvols, Diamants i Piques s’han reproduït, fins l’infinit per a jugar, guanyar i perdre fortunes, però també per invocar l’amor i la ventura. Som bojos, reis i reines, passió i dubtes, amor i desacord. ¿Quina és la teva carta? Narradora: Paula Jofré.

Performvaca: és art en acció. Es tracta d’un espai obert a l’experimentació amb el cos, amb objectes, des de la condició de dones i sobre alguns poemes de Josefa Contijoch. Coordinadora: Imma Colomer.

Projecte Satori és un grup de meditació i creació format per artistes de les arts escèniques, implicats en la recerca espiritual. És un projecte de maduració personal i d'investigació creativa amb l'objectiu de crear i compartir una experiència escènica nascuda a partir del silenci. Es proposa una sessió oberta en la qual diverses sòcies Vaca, que formen part del grup, volen compartir-ho amb qui ho desitgi.

Vacabaret: Perquè en moments difícils les vaques seguim pasturant i rumiant. Amb humor ens posem les mitges i ens pintem les peülles per jugar, cantar i ballar. Deixa’t seduir per les nostres taques performàntiques entrant així en un món irreal i diferent que et farà oblidar tot allò que no t’agrada.

En este artículo pueden leer un resumen de lo que fue la rueda de prensa, el pasado martes 30 de octubre 

¡Esperamos puedan acompañarnos en esta edición, apoyando el teatro, la cultura y la creación escénica en Barcelona!


No hay comentarios:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...